Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum’da Halk Günü Toplantısı Vali Yardımcısı Ünal Coşkun başkanlığında yapıldı.

        İlgili kurum müdürlerinin hazır bulunduğu toplantı valilikte yapıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Coşkun, toplantı sayesinde halkla daha sık bir araya gelindiğini, iletilen tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini ifade etti.

        Erzurum Valiliği olarak halk günü toplantılarını her ayın ilk çarşamba günü yaptıklarını belirten Vali Yardımcısı Coşkun, ‘vatandaşlarımızın sorunlarını ilk ağızdan öğrendiğimiz bu tür toplantılar, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılması adına büyük önem arz etmektedir ’dedi.

        Vali Yardımcısı Coşkun’un konuşmasının ardından halk gününde sorunlarını aktaran vatandaşlar, özellikle iş talebi ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek istediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa