Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kalkınma Bakanlığı desteği, Erzurum Valiliği koordinasyonu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gerçekleştirmesi ile Zengin Yaşıyorum Robotumu Yapıyorum projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz tarafından Zkütüphane ve Robotik sınıf açılışı gerçekleştirildi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz programda " İlimizin teknolojiye ve bilgiye ulaşmada daha etkin bir noktaya taşınmasında önemli bir adım olan bu çalışmaların hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin farkındalıklarını artıracağını bilgi teknolojilerine ve bilgiyi kullanmada da etkin bir rol oynayacaktır" diyerek görüşlerini dile getirdi.

        Proje kapsamında Saltukbey Ortaokulu, Köprüköy Anadolu Lisesi ve Şenkaya 75.yıl YİBO bünyesinde 3 adet Robotik ve STEM eğitimi sınıfı, yine Şükrüpaşa Anadolu Lisesi ve Oltu Anadolu Lisesi bünyesinde Zkütüphane ve Çat Tuzluca’da da kitaplık kuruldu.

        İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, bu okullarımızda sınıfları dolaşarak incelemelerde bulundu ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa