Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum’da hurdacıların mahallelerine girmesini istemeyen vatandaşlar muhtardan talepte bulundu. Muhtarda seçim vaadi olarak dediği “Hurdacı ve seyyar satıcıların girmesi yasaktır” yazılı tabelayı mahallenin girişine diktirdi.

        Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesine bağlı Artvin yolu üzerinde bulunan Güzelova Mahallesi'nde hurdacılardan bıkan vatandaşlar çözüm için tabela istedi.

        Hurdacıların mahalleye gelmesiyle hırsızlık olaylarının arttığını, demir malzemelerin çalındığını belirten vatandaşlar, muhtardan bu konuda yardım istedi.

        Bunun üzerine en son yapılan seçimde yeniden muhtar adayı olan Şahin Coşkun’da seçim vaadi olarak mahallenin girişine “Hurdacı ve seyyar satıcıların girmesi yasaktır” yazılı tabelayı mahallenin girişine diktireceği vaadinde bulundu.

        Yeniden muhtar seçilen Coşkun vaadini yerine getirerek “Hurdacı ve seyyar satıcıların girmesi yasaktır” yazılı tabelayı mahallenin girişine diktirdi.

        Mahalle sakinlerinden Recai Çelebi, “Eskiden burası köydü. Daha sonra belediyeye geçince mahalle oldu. Yol üzeri olduğu için sürekli seyyar satıcılar, hurdacılar köye geliyor. Bu da hırsızlık olaylarının artmasına neden oluyordu. Muhtar seçim vaadi olarak tabela sözü verdi. Tabelayı diktirdi. Ancak yine de tam çözüme kavuşmadı” diye konuştu.

        Köy ahalisinden 72 yaşında ki Sıddık Coşkun’da, “Tabela caydırıcı olur diye düşündük. Bu yüzden seçim vaadi tabela dikildi” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa