Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eslamer Lazer ve Güzellik Merkezinde son teknolojik cihazla led maske tedavisi uygulanmaya başlandı.

        Uzman Estetisyen Sertap Gözübüyük, Eslamer Lazer ve Güzellik Merkezinde led maske tedavisinin uygulama akne, ödem azaltmada, plastik ameliyatlar sonrasında, kimyasal peeling sonrasında, güneş ve yaşlanmaya bağlı lekelerde, doku yenilenmesinde, cilt bakımında, cilt lekelerinde dahi etkili sonuçlar verdiğini belirtti.

        Uzman Estetisyen Sertap Gözübüyük, “Günlük hayatta kullanılabilen bir uygulamadır. Belirli dalga boylarında farklı renk alan ışınların cilde yansıtılmasıyla uygulanır. Vücudumuza müdahale etmeden cildimizin kendi kendine yenilemeyi tetikleyen bir sistemdir.” dedi.

        Renklere göre kullanım alanları hakkında bilgi veren Uzman Estetisyen Sertap Gözübüyük, “Mavi ışık: Akne, Porphyrins bakterisi içerir. Mavi ışık yüksek afinite özelliği sayesinde Porphyrins bakterisini öldürebilecek dalga boyutundadır. Mavi ışık aşırı hassas ciltlere yatıştırıcı bir etki gösterir.

        Yeşil ışık: Cildi sakinleştirir ve hassasiyetini alır. Karma cilt tipleri için uygundur. Yeşil ışık melanositleri üreten hücreleri hedef alır. Fazla melanin üretimini engeller, melaninin cildin yüzeyine doğru çıkmasını önler. Melanin yığılımını parçalayarak var olan lekeleri ve renk bozulmalarını önler.

        Kırmızı ışık: Kolajen üretimini stimüle eder. Kolajen, hasarlı dokuların tamirinde ve yaşlı dokuların yenisi ile değişiminde kullanılan en önemli proteindir. Gözenekleri sıkılaştırır. Cerrahi operasyon sonrası şişliğin giderilmesinde ve belirgin kırışıklıkların ortadan kaldırılmasında oldukça etkilidir.” diye konuştu.

        Eslamer Lazer ve Güzellik Merkezinde vatandaşların led maske tedavisine yoğun talep gösterdiklerini kaydeden Estetisyen Sertap Gözübüyük, “Erzurum soğuk havasıyla bilinen bir ilimiz. Ancak Erzurum’da güneş ışınları dik düştüğü için daha yakıcı oluyor. Erzurum’da cilt yanığı vakaları oldukça fazla. Led maske tedavisi ideal çözüm” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa