Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cimilli Aile Külliyesi'nde Kur’anı Kerim okumayı öğrenen çocuklara bisiklet hediye etti.

        Bir süre önce eğitimlere başlanan Kur’an kursunda açılış etkinliğinde sözünü verdiği bisiklet hediyelerini taktim eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye ilçe yönetim kurulu üyeleri, Cimilli Camii İmam hatibi Abdul Cebbar Kop ve çocukların ailelerinin de katıldığı bir törende Kur’an okuma eğitiminin önemine değindi. Savaşların eksik olmadığı küreselleşen dünyada insanlık onurunun ayaklar altına alındığını dile getiren Başkan Orhan Kur’anı Kerim okumanın yanında anlamanın insanlığı kurtuluşa götüreceğini kaydetti. Yaz Kur’an kurslarında eğitim gören çocukların Kur’anı Kerim öğrenme ilgisinin kendilerini de mutlu ettiğini söyleyen Başkan Orhan, hediyeler vermek gibi teşviklerle çocukların ileride kılavuz edinmeleri gereken yüce kitabı anlamaları öğrenmelerine yardımcı olduklarını yineledi.

        Çocuklardan Hasan Karadağ, Mustafa Efe Eken ve Bedirhan Kaçar’a bisikletlerinin verilmesi sonrasında heyecanları dikkatlerden kaçmadı. Bu tür teşviklerle çocukların Kur’anı Kerim öğrenme heveslerinin katbekat arttığını söyleyen Cimilli Camii İmam hatibi Abdul Cebbar Kop da, ailelere bu anlamda çocuklarını teşvik etmesi çağrısında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa