Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan'ın Tercan ilçesinde, kaymakamlık binası içerisindeki ilçe müftülüğünde öldürülen 5 kişiden 2'sinin cenazesi, otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna getirildi.

        Erzincan'ın Tercan ilçesindeki kaymakamlık binası içerisinde ilçe müftülüğü kadrosunda görevli F.A. diğer çalışanlar ile arasında çıkan tartışma sonucu kendisine ait tabanca ile önce evrak odasına, ardından müftü odasına giderek rastgele ateş açarak 4 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de ağır yaraladıktan sonra intihar etmişti.

        Yaşanan olayda ölen 5 kişiden 2’si otopsileri yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumuna getirilirken, 1 kişi de otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Olayda ölen diğer 2 kişinin cesedi ise Erzincan Devlet Hastanesi Morgu'nda bekletiliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa