Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, emekliye ayrılan Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Dr. Güray Alpar'ı makamında ağırladı.

        Jandarma Komutanlığının kendileri için önemli paydaşlarından birisi olduğunu vurgulayan Rektör Çomaklı: “Bölge Komutanımız Güray Alpar ile genel işleyiş konularının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de birlikte hareket ettik. Toplumun huzur ve güvenini temin etmek, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına göstermiş olduğu üstün gayret ve fedakârca çalışmalarından dolayı Güray Paşa’ya teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir gelecek temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

        Görev yaptığı süre boyunca başta Erzurum halkı olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından büyük destek gördüğünü dile getiren Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Dr. Güray Alpar, Erzurum’da güzel ve kalıcı dostluklar edindiğini, tarihi dokusu ve kültürel kimliğiyle böylesine özel bir şehirde görev yapmaktan şeref duyduğunu söyledi. Atatürk Üniversitesi ile karşılıklı iyi niyet, işbirliği ve verimli çalışmalarda bulunduğunu belirten Alpar, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa