Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum’un markası haline gelmiş olan Düzgün Marketler Gez Mahallesinde 16. şubesinin açılışını yaptı.

        Açılışa Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Açılış konuşmasını yapan Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer düzgün, “ABD’nin dolar oyunlarıyla Türkiye ye bir şey kaybettiremeyeceğini Türkiye’nin bu kadar basit oyunlarla yıkılamayacağını dolar bu seviyedeyken açtığımız 16. şubeyle herkese göstermiş olduk” şeklinde konuştu.

        1997 yılında kurulan ve Erzurum’un markası haline gelmiş olan Düzgün Marketler Grubu açılan yeni şubesiyle şube sayısını 16 ya yükseltti. Açılış sonrası vatandaşlar Kurban bayramı için alışverişler yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa