Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Palandöken Belediyesi, yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla bir dizi tedbir aldı. Belediye, ilçe sakinlerinin rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi amacıyla başta temizlik birimi ve zabıta ekipleri olmak üzere belediyenin ilgili tüm birimlerini seferber etti.

        Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kurban bayramı dolayısıyla belediyenin aldığı tedbirlerle ilgili olarak bir açıklama yaptı. Bulutlar, Kurban bayramlarında daha çok temizlik hizmetlerinin büyük bir ihtiyaç haline geldiğini hatırlatarak, “Ekiplerimiz gerek kurban pazarlarında, gerekse kesim alanlarında işbaşında bulunacak. Bayram süresince istenmeyen görüntülerin oluşması önlenecek. Temizlik ekiplerimizle eşzamanlı olarak zabıta ekiplerimiz de bayram boyunca mesaisinin başında olacak” diye konuştu. Palandöken ilçesinde ikamet eden vatandaşların, bayramda karşılaşmaları muhtemel sorunlar için belediyenin 0 442 317 05 9495 numaralı telefonlarını günün her saatinde arayabileceklerini dile getiren Bulutlar, “Halkımızın huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirmesini diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa