Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'da geçtiğimiz Mayıs ayında meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği aşiret kavgasının husumetlileri çay ocağını kurşunlandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken polis 3 şüpheliyi gözaltına alarak 2 adet silahta ele geçirdi.

        Olay, Merkez Yakutiye ilçesi Sanayi Semti Endüstri Caddesi üzerinde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir çay ocağına yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Kurşunların etrafa isabet ettiği saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

        Olayın ardından çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Düzenlenen operasyonda A.K., M.K. ile suç aleti silahlarını kaçırıp saklamaya çalışan 13 yaşındaki bir çocuk yakalandı. Gözaltına alınan 3 şahıs sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

        Olayın geçmişi

        Geçtiğimiz 27 Mayıs'ta iftar saati Erzurum'un Yakutiye ilçesi Aşağı Sanayi semtinde meydana gelen olayda Kaya ve Gökşen ailelerinin silahlı kavgasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si polis memuru toplam 13 kişi de yaralandı. Olay sonrası Kaya ailesinden 5, Gökşen ailesinden 12 kişi olmak üzere toplam 17 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 6'sı tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa