Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Yaz Kur’an Kursları arası futbol turnuvası sona erdi.

        Erzurum’un Aşkale ilçesindeki Kur’an Kursları öğrencileri hünerlerini bu kez futbol turnuvasında sergiledi. Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır’ın koordinatörlüğünde ilçede Kur’an Kursları Futbol Turnuvası organize edildi. Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ile ilçe Müftülüğü’nün işbirliği çerçevesinde geleneksel olarak yapılan Yaz Kur’an Kursları arası futbol turnuvası 3 Ağustos 2018 tarihinde başladı, 13 Ağustos 2018 tarihinde sona erdi. Turnuvaya ilçedeki 10 Kur’an Kursu katıldı.

        Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır, “Yaz Kur’an Kursları futbol turnuvamızda 120 sporcu mücadele etti. İlçe stadımızdaki müsabakalar fair play ruhu içerisinde geçti. Katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz” dedi.

        Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası sonunda Şampiyonluğu Merkez Camii Kur’an Kursu kazanırken, Yunus Emre Camii Kur’an Kursu ikinci oldu. Üçüncülüğü ise Aşkale Kur’an Kursu ile Fabrika Kur’an Kursu elde etti. Dereceye giren takımların kupaları ve ödülleri Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır ile diğer davetliler tarafından verildi. Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, turnuvada dereceye giren takımları kutlarken, Kur’an öğrenme zamanlarının dışında boş vakitlerini spor yaparak geçiren minik öğrencileri tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa