Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor Bakanlığı Erzurum GHSİM ile Büyükşehir Belediye arasında imzalanan protokolle, bir yıllığına Büyükşehir Belediyesi’ne verilen Kazım Karabekir Stadı’nda hummalı çalışmalar sürüyor.

        Yapılan protokolle bir yıllığına Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne verilen Kazım Karabekir Stadı’nda hummalı çalışmalar devam ederken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri stadı Beşiktaş maçına yetiştirmek için harıl harıl çalışıyor.

        Erzurum Büyükşehir Belediyesi statta hummalı bir çalışma yaparak, stadı ligin ikinci haftasında oynanacak olan Beşiktaş maçına yetiştirmenin gayreti içerisinde hummalı bir çalışma yapıyor.

        TFF’nin istediği kriterler yerine getirilmeye çalışılırken, loca yapımı da tüm hızıyla sürüyor. Stadın aydınlatma sistemi de Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin TFF’nin Süper Lig Maç Oynama Kriterlerini yerine getirmek için Kazım Karabekir Stadı’ndan 5 milyon gibi bir harcama yaptığı ifade edildi.

        Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve BB Erzurumpor Asbaşkanı Ünsal Kıra, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz’ın katılımı ile yapılan protokolle, Stat Büyükşehir’e bir yıllığına verilirken, bu süre istenildiğini de daha da uzatılabilecek.

        Kazım Karabekir Stadı’na yeni eş güdüm toplantı odasının yanı sıra soyunma odalarına teknik direktör odaları yapılıyor. Bu çalışmalarda şu an tam gaz devam ediyor. Basın tribününde yenileme çalışmaları yapılırken, takımların yedek kulübeleri de baştan ayağa yenileniyor.

        Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin stat aydınlatma sistemini de yeniledi. Bu arada özellikle ulusal medyada da bir çok sahanın zemini eleştiri konusu olurken, Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nın saha zeminin Türkiye’nin en iyi saha zeminlerinden birine sahip olmasının mutluluğu yaşanıyor. Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı Kazım Karabekir Stadı’nın zeminin Türkiye’nin en iyi zeminlerinden biri olduğunu bildirdi.

        Stadyumda naklen yayın alt yapı çalışmaları da tüm hızıyla sürerken, Büyükşehir Belediyesi Stat dışında park alanlarının sayısını genişletti. Ayrıca protokol park alanı ile naklen yayın park alanı da oluşturuldu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, TFF’nin kriterleri doğrultusunda statta WC sayısını 80’e çıkartırken, 28 tane yeni WC yapıldı. Ayrıca statta kale arkalarında da yeni skorboard yapımı da devam ediyor. Özellikle kuzey kale arkasına yapılacak olan Skorboard’un birkaç güne hazır hale getirileceği ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa