Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Erzurum Cumhuriyet Baş Savcısı Halil İnal, Erzurum Kalkınma Vakfı’na (ERVAK) veda ziyaretinde bulundu.

        Ziyaret sırasında, kadim şehir Erzurum’dan oldukça memnun ayrıldığını ifade eden Başsavcı Halil İnal, 15 Temmuz gibi zorlu bir sürecin yaşandığı dönemde Erzurum’da görevde olduğunu, bu zorlu dönemde görevini hassasiyetle ve yüz akıyla yaptığını, iki yıl kaldığı Dadaşlar diyarından güzel hatıralarla ayrıldığını söyledi.

        ERVAK Başkanı Erdal Güzel ise Erzurum Kalkınma Vakfı’nın şehrin kültürüne ve kalkınmasına katkılar sunduğunu, sığınmacılara yaptığı yardımlarla Erzurumluların gönlünde özel bir yeri olduğunu belirterek, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Başsavcı Halil İnal’a son kitabı “Sözün Güzeli Erzurum” ile ErVak Yayınlarından hediye etti.

        Güzel, hizmetlerinden dolayı Başsavcı Halil İnal’a şehir adına teşekkürlerini sunup yeni görevinde başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa