Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halk günleri, aylık halk meclisleri, haftalık istişare toplantıları ve ev toplantılar ile yerel yönetimlerin en güzel örneklerinin sunulduğu Palandöken Belediyesi, 10 yıllık geleneğinin sürdürüyor. Her hafta Halk Günü’nde hemşehrileriyle buluşan Belediye Başkan Orhan Bulutlar, bizzat bire bir vatandaşın sorunlarını ve önerilerini dinliyor.

        Palandöken ilçesinde katılımcı belediyecilik örneği olarak başlatılan Halk Günleri, 10 yıldır devam ediyor. Başkan Bulutlar, Her hafta Pazartesi ve Cuma günleri 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Palandöken Belediyesi’nde düzenlenen Halk Günü’nde hemşehrileriyle bir araya geliyor. Başkan Bulutlar, sırasıyla söz alan vatandaşların sorunlarını dinleyerek, ayrıca onların mahalle ve ilçe ile ilgili görüş ve önerilerinde alıyor.

        Halk Günü ile ilgili bilgi veren Başkan Bulutlar, en azında haftada iki kere hemşehrileriyle yüz yüze buluşmanın önemine dikkat çekti.

        Palandöken Belediyesi olarak 10 yıldır bu geleneği aksattırmadan devam ettirdiklerini hatırlatan Başkan Bulutlar, “Milletimizle bir araya gelmek için 10 yıldır çeşitli isimler altında buluşmalar düzenliyoruz ve Palandökenin sorunlarını milletimizle birlikte çözüme kavuşturuyoruz. İlçemizi hemşehrilerimle birlikte yönetiyoruz. Onları mesai arkadaşlarım olarak görüyorum. Hemşehrilerimizin ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmaya dönük tespitleri ile temennilerinden faydalanıyoruz. Bu kapsamda önemli projeleri hizmete sunuyoruz. Yaptığımız hiçbir çalışmayı milletimize sunup onayına lamadan başlamıyoruz” şeklinde konuştu.

        Başkan Bulutlar, “Bizim gayemiz şu asla taviz vermediğimiz üslup ’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ bilinciyle şehrimize ve hemşehrilerimize daha iyi hizmetleri sağlamak. Bu noktada onların desteği bizim için çok önemlidir. Her istek, talep ve önerilerini değerlendiriyoruz, programlarımızı buna göre yapıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri söylediğimiz gibi şehrimizi birlikte yönetiyoruz. 7’den 70’e vatandaşlarımızın ilgisi ve samimiyetleri bizleri mutlu ediyor” dedi.

        Halk Günü’nde birebir sorunlarını Başkan Bulutlar’a iletme imkânı bulan vatandaşlar, 10 yıl önce başlatılan bu uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek, “Palandöken Belediyesi son on yılın en verimli günlerini yaşıyor. Belediye Mahallelerimizde birçok yenilik gerçekleştirdi. Halk Günü’nde hem Başkanımız Orhan Bulutlar’a teşekkür etmek, hem de bire bir kendisine birkaç sıkıntımızı aktararak yardımcı olabileceği konularda bilgi almak istedik. Kendisine ve ekibine böyle bir uygulama başlattıkları ve kesintisi devam ettirdikleri için teşekkür ediyoruz” dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa