Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum’da aralarında şehit ve gazi çocuklarından oluşan 50 kişilik kafile 4 gün boyunca Balkanların tarihi ve turistik mekanlarını gezecek.

        İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Biz Anadoluyuz’ projesi kapsamında Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen programla daha önce il dışına çıkmamış aralarında şehit ve gazi çocuklarının bulunduğu 42 öğrenci ve 8 öğretmen Bosna Hersek ülkesini ziyaret edecek.

        Bugün yola çıkan öğrenci kafilesi 4 gün boyunca, geçmişte Osmanlı toprağı olan Bosna Hersek’in tarihi ve turistik yerlerini görme imkanı bulacak. Okul öğretmenlerinin nezaretinde ülkenin sosyal, kültürel ve geleneksel yaşam tarzlarını inceleme fırsatı bulacak olan gençler, soydaş ve Müslüman kardeşlerimizle de bir araya gelecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa