Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aşkale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarım araçlarına yenilerini ekledi.

        Aşkale İlçe Tarım Müdürlüğü’nce çiftçilerin ve ilçe vatandaşlarının çeşitli hizmetlerde kullanmak üzere tarım araç gereçlerine yenilerini katmaya devam ediliyor.

        Erzurum DAP Bölge Başkanlığı Aşkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe müdürlüğüne bugüne kadar 1 Traktör, Slaj yapma, biçme makinaları yanı sıra 1 Katı gübre serpme aracı ve yapılan slajların daha rahat taşınabilmesi için 6 metre uzunluğunda bir Römork hibe etti.

        Son olarak hibe edilen Römork'u teslim alan İlçe Tarım Müdür Vekili Mustafa Evran yaptığı açıklamada "Mesai arkadaşlarım ile yapmış olduğumuz projelerin karşılıklarını DAP Başkanlığı tarafından da kabul görmesi sonucu araç filomuzu genişlettik” dedi.

        Hedeflerinin ilçede bulunmayan modern tarım alet ekipman parkını kurmak olduğunu belirten Evran, “Bir yıl içerisinde modern ekipmanların bir çoğunun alındığını ve çiftçilerimizin işlerini kolaylaştıracak ekipmanlar konusunda da çalışmalarımız devam edecek.

        Projelerimizi hayata geçirmede bizlere desteğini eksik etmeyen İlçe Kaymakamımız Mehmet Aksu, DAP Bölge Başkanı Adnan Demir, ilçe Belediye başkanı Şenol Polat ve projelerin hazırlanışında mesai gözetmeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

        DAP tarafından hibe edilen araç ve ekipmanların toplam değerinin 1 milyon lira olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa