Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Milletvekili ve 27’inci dönem Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘Seçimlerle milli irade bir kez daha tercihini belirliyor. Her şey Türkiye, her şey Erzurum için. Bir demokrasi şöleni havasında geçen seçimlerin yüce milletimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz. ‘dedi.

        AYDEMİR HINIS GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRDİ

        Aydemir 24, 25, 26’inci seçimlerindeki oy kullanma geleneğini sürdürdü, 27’inci dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu yine Hınıs’ta kullandı. Sandık başı görevlilerine başarılar dileyen Aydemir, daha sonra Hınıslı dadaşlarla sohbet ederek, seçim coşkusunu paylaştı.

        AYDEMİR’İN AÇIKLAMASI

        Hınıs merkezde oyunu kullandıktan sonra ilçeye bağlı köylere giderek seçim işlemini takip eden Aydemir, ‘Şükür, yine Hınıs’tayız. Oyumuzu kullanmanın dışında hemşehrilerimizle kucaklaşmanın lezzetini de yaşıyoruz. Aşağı Ve Yukarı parmaksız köylerimiz millet iradesini sandığa yansıtmanın gayretindeler. Minnettarız. Hınıs Köprübaşında demokrasi şöleni var. Hemşehrilerimizin milli şahlanışa katkıdaki iştiyaklarına şükran duyuyoruz.’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa