Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Zeytin Dalı Harekâtında terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Piyade Teğmen Ahmet Aktepe’nin yakınlarıyla iftar sofrasında bir araya geldi.

        Erzurum’un Tortum İlçesine bağlı Şenyurt Mahallesinde ikamet eden aileye misafir olan Vali Azizoğlu, şehit yakınlarıyla yakından ilgilendi. “Sizler şehidimizin bizlere bıraktığı emanetlersiniz” diyen Vali Azizoğlu, “Sizlerin sorunları bizim sorunumuzdur. Onları çözmek içinde elimizden ne geliyorsa yapmak öncelikli görevimizdir” dedi

        Ramazan ayında şehit yakınlarıyla birlikte iftar sofrasında bulunmanın önemine değinen Vali Azizoğlu, “Rahmetin, yardımlaşmanın, hoşgörünün, birbirimizi daha fazla sevebilmenin yoğunlaştığı bir ayda bulunuyoruz. Onun için istedik ki bu güzel ayda sizlerle birlikte iftar sofrasında bulunalım” ifadelerini kullandı.

        İftar yemeğinin ardından Vali Azizoğlu, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek hasbihal etti. İftar programına Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın eşi Fatma Şeyma Akdağ, Vali Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu, Tortum Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, şehit yakınları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa