Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Tekman ilçe merkezi ve bağlı köylerde vatandaşlarla biraraya geldi.

        Taşkesenlioğlu, Tekman Anadolu Lisesi mezuniyet töreninde öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilere hitaben konuşan Taşkesenlioğlu, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. İleride hangi görevi üstlenirseniz üstlenin devletinize ve milletinize bağlı olun” dedi.

        Başarılı iki öğrencinin bursunu da üstlenen Taskesenlioğlu, iki öğrenciye hangi üniversiteye giderlerse gitsinler burslarını kendisi karşılayacağını söyledi.

        TEKMAN PALANDÖKEN TÜNELİ İLE FARKLI BİR KONUMA GELECEK

        Daha sonra ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Taşkesenlioğlu, temeli atılacak Söylemez barajının bölge tarımı için çok önemli olacağına belirterek, “Palandöken Tüneli içinde çalışmalar sürüyor. İnşallah iki tüp geçit tünel yapılacak. Bunlar bölge için çok önemli hizmetler olacaktır. Palandöken tüneli ile Tekman farklı bir konuma gelecektir” diye konuştu.

        Taşkesenlioğlu, iftar sonrasında da ilçeye bağlı bazı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa