Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İYİ Parti Milletvekili aday adayları Canan Uçar ve Melih Kırkpınar, Çat’ta seçmenlerle buluştu.

        İlçe gezilerini sürdüren İYİ Parti Milletvekili aday adayı Canan Uçar, dur durak bilmiyor. Günde 2 ilçeye giderek seçmenlerle buluşan Uçar, ilçe esnafıyla görüşerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Gittiği her ilçede kadın seçmenlerle de bir araya gelen Canan Uçar, projelerini anlatıp destek istiyor.

        “İYİ Parti bir kadın hareketidir” ifadelerini kullanan Canan Uçar, “Her yerde olduğu gibi Çat’ta da kadınlarımızın yanında olacağız. Sık sık bir araya gelerek sohbet toplantıları düzenleyeceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi, kadınlarımızın birinci derecede yönetici olmasının yolunu açacağız” dedi.

        Daha sonra ilçede esnaf ziyaretleri yapan Uçar, “Her ilçede, her semtte bütün esnafın sorunları aynı. Siftah yapmadan kepenk kapatan esnaflarımız var. Kredisini ödeyemeyen esnaflarımız var. Bir çok sorunla boğuşan esnaf görüyoruz. Bu sorunları inşallah İYİ Parti iktidarıyla tarihe gömeceğiz. Biz esnafın, köylünün, turizmcinin rahat ve müreffeh yaşayabileceği bir Türkiye hayal ediyoruz. İnşallah bunu da başaracağız” dedi.

        Çat Belediyesi’ne geçen Canan Uçar, burada başkan yardımcısı Mazhar Özdemir ile görüştü.

        Çat’a yapılan yatırımların önemine vurgu yapan Uçar, “Kısıtlı imkanlarla yapılan bu yatırımlar takdire şayandır. Arif Hikmet Kılıç ve ekibini kutluyorum” diye konuştu.

        “Çat’ta Kırkpınar’a sevgi seli”

        Önceki gün Tortum ve Uzundere ilçelerine çıkarma yapan İYİ Parti Milletvekili aday adayı Melih Kırkpınar Çat ilçesini ziyaret etti.

        Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Milletvekili aday adayları Melih Kırkpınar ve Canan Uçar hız kesmiyor. İlçe gezilerini sürdüren aday adayları ziyaretlerine Çat ilçesiyle devam etti.

        İlçede büyük bir ilgiyle karşılanan Mehil Kırkpınar, esnafı tek tek dolaşarak 24 seçimleri için İYİ Parti ve Millet İttifakı için Çatlılardan destek istedi.

        İyi Parti’nin tüm yasaklara ve engellemelere rağmen gümbür gümbür iktidara yürüdüğünü belirten Kırkpınar, “Hangi ilçeye gittiysek büyük bir sevgi seliyle karşılandık. İYİ Parti’nin bu yükselişinin karşısında inanın kimse duramaz. Bizim tek derdimiz Çatlı vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek. Yıllar önce Çat böyle miydi? Yaylalar büyük ve küçükbaş hayvanlarla doluydu. Şimdi buraya gelirken dağlara bakıyorum. Çat’ın o bereketli dağlarında kuş uçmaz olmuş. Biz 15 yıldır üreten, ürettiğini satabilen, insanların özgürce sokaklarda dolaşabildiği, huzurlu bir Türkiye’nin hayalini kuruyoruz. Bunları tekrar kazandırabilecek kadrolara sahip İYİ Parti emin adımlarla iktidara yürüyor. Çatlı hemşerilerimin de bizi bu davada yalnız bırakmayacağını biliyorum” dedi.

        Daha iyi bir Türkiye için Millet İttifakı’nın kurulduğunu da hatırlatan Kırkpınar, “Bu ittifak inanın Çat’a huzur getirecektir. Ekonomiye, turizme, sağlığa can suyu olacaktır” diye konuştu.

        Esnaf ziyaretinin ardından Çat Belediyesi’ne geçen Kırkpınar, başkan yardımcısı Mazhar Özdemir tarafından ağırlandı. Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Kırkpınar, “İktidar partisinin yıllarca Çat’a yapamadıklarını kısıtlı imkanlarıyla CHP’li bir belediye başkanı yapıyor. Arif Hikmet Kılıç’ı tebrik ediyorum. Gelişen bir Çat’ı görmek bana büyük mutluluk verdi” dedi.

        Başkan Yardımcısı Mazhar Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Canan Uçar’a ve Kırkpınar’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa