Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Pasinler İlçesi ‘Huzur Toplantısı’ buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Toplantıda vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyen İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, emniyet hizmetlerinin vatandaş odaklı bir anlayışla sürdürüleceğini vurguladı. Toplantıya, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Birol Çelik, Altınbaşak Mahalle Muhtarı Nabi Budak, Yastıktepe Mahalle Muhtarı Ağa Sucu, Çamlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Yıldırım ve İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile Birim Amirleri katılım sağladı.
İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek yerinde denetimlerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Erzurum
Nöbetçi Eczaneler