Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, yapımı devam eden Karaağaç Kur’an Kursu’nda incelemelerde bulundu.

        Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Müftü Mehmet Emin Çetin ile birlikte yapımı tamamlanma aşamasına gelen ve yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak olan Karaağaç Kur’an Kursu ve İlim Araştırma Merkezi’ni gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

        Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi ve Erzincan İl Müftülüğü’nün çalışmaları, hayırsever işadamların ve vatandaşların desteğiyle yapımı tamamlanma aşamasına gelen çok amaçlı kullanılması planlanan bina, üstleneceği misyonla özellikle hafızlık sonrası İmam Hatip Lisesine devam edecek öğrencilerle İlahiyata giden ve akademisyen olması planlanan gençlere eğitim desteği sağlayarak şehrin mevcut ilim ve irfan geleneğine yeni bir renk katacak.

        Merkez hakkında açıklamalarda bulunan Müftü Çetin; “Tefsir, hadis, fıkıh, Arapça vb. temel dini disiplinleri ile hafızlık ve kıraat ilimleri eğitiminde alanında söz sahibi hocalarımızın rehberliğinde öğrencilerimiz geleceğe hazırlanacaklar” dedi. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Merkezin yapımında maddimanevi emeği geçen, destek veren herkese teşekkür etti ve hedeflerine ulaşması için Başkanlık olarak bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa