Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında 120 çocuğunun sünnet operasyonlarını evlerinde uzman doktorlar tarafından gerçekleştirdi.

        Sünnet şöleni Çınaraltı Tesislerinde gerçekleştirilecek olup Kuranı Kerim tilaveti, Mevlidi Şerif, ilahiler ve çeşitli etkinlikler ile kutlanacak.

        Sünnet operasyonlarına katılan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy sünnet olan çocuklara hediyeler verdi. Başsoy, “ Geleneksel sünnet programlarımız devam ediyor. Her sene Erzincan’da 100 e yakın çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Bu bizim dini vecibelerimizden bir tanesi inançlarımız gereği belli yaşlardaki çocuklarımızı sünnet ettirmemiz gerekiyor. Belli tarihler arasında uzman sünnetçilerimizle çocuklarımızı bilakis evlerinde sünnet yaptırıyoruz çünkü toplu yapılan yerlerde hijyen kuralları biraz çiğnenmiş oluyor o nedenle her çocuğumuzu kendi evinde sünnet ettiriyoruz. Daha sonra da bu çocuklarımıza aileleri ile birlikte toplu bir şölen yapıyoruz. İnşallah bugün sünnetler tamamlanmak üzere 4 ağustos 2018 tarihinde de çınaraltı tesislerinde toplu olarak sünnet şölenimizi aileler ile birlikte yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Sünnet olan çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun diyorum ayrıca tabi ki mürüvvetlerini de görmelerini Cenabı Allahtan niyaz ediyorum. Çocuklarımız erkekliğin ilk adımını atmış oluyorlar Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Bu duygu ve düşüncelerle bütün çocuklarımızı tebrik ediyor herkese saygılar sunuyorum. ” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa