Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Erol Bulut: 5-0'lık galibiyet beklemiyordum - Trabzonspor Haberleri

        Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta açılış karşılaşmasında sahasında Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti.Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut maç sonu açıklamalarda bulundu.

        Bulut yaptığı açıklamada, "Maçtan önce söyledik, 2 maç üst üste kazanmıştık, 3'ü kazanmak istiyoruz diye. 5-0'lık galibiyet bekliyor muydum? Beklemiyordum, daha zor geçeceğini düşünüyordum. Mükemmel bir maç oldu bizim adımıza.Herkes ofansif futbolu, çok gol atmayı sever ama gol atmak maçı kazandırır, iyi bir defans ise sizi hedefinize ulaştırır. Defansı iyi yapacaksınız önce, sonra yakaladığınız pozisyonları değerlendirip maçı kazanmaya çalışacaksınız." ifadelerini kullandı.

        BASIN TOPLANTISI

        Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörüErolBulut, bugün Trabzonspor karşısında mükemmel bir performansla maçı 5-0 kazanmasını bildiklerini ifade ederek, "5-0'lık bir galibiyet bekliyor muydunuz' diye sorarsanız evet, beklemiyordum. Daha zor olacağını düşünüyordum ama futbolcularım ilk saniyeden 95'inci dakikaya kadar iyi konsantre oldular, yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Bundan önceki maçlarda o yakaladığımız pozisyonları o kadar iyi değerlendiremiyorduk. Bu maçta yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. İkinci yarı sahaya çıktığımızda baskılı oynadık, rakibi kalemize yaklaştırmamaya çalıştık. Bunu ikinci yarıda çok iyi yaptık. Rakip 2-0'dan sonra birkaç pozisyonla 1 gol daha atabilirdi ama kalecimiz Fabien, mükemmel bir performans gösterdi. Futbolcularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

        Fikstürü değerlendirenBulut, "Şu an sıralamaya baktığımızda; 1 maç fazlayız, 2'nci sıradayız. Tabii bu çok mutluluk verici ama önemli olan sezon sonunda nerede olacağınız. Bizim hedefimiz halen ilk 10'un içinde olmak, olabilmek. Hatta daha iyisini yapabiliyorsak tabii ki daha iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

        Bir gazetecinin 'Fenerbahçe'den teknik direktörlük için gelen teklif iddiaları var' demeci üzerineBulut, "Ben şu anda Malatyaspor'un hocasıyım. Burada hedeflerimiz var. O hedefleri başarmak istiyoruz. O yüzden inşallah sezon sonuna kadar en iyi şekilde götürmeye çalışacağız" yanıtını verdi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa