Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Erol Bedir: "Borcu ödeyemezken yeni transfer yapmak dengeleri bozar" - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bedir, "Devre arasına kadar sakatlıkları bulunan 11 oyuncumuzun tamamı dönmüş olacak. Dolayısıyla biz transferlerimizi, sakatlarımızın geri dönmesi olarak düşünüyoruz. Tekrar transfere ihtiyacımız yok" dedi.

        Geçtiğimiz günlerde takımın başına getirilen Hikmet Karaman ile ilgili de konuşan Bedir, "İstanbul'da geçtiğimiz günlerde imzalar atıldı. Ben o sırada İzmir'de maçtaydım. Anlaşmayı yaptılar. Detaylarını pazartesi günü Kasımpaşa maçının ardından Kayseri'ye döndükten sonra değerlendireceğiz" diye konuştu.

        "TRANSFERE İHTİYACIMIZ YOK"

        REKLAM

        Sakatlıkların takımın gidişatını kötü etkilediğini söyleyen Bedir, "Bizim bu kötü gidişteki en büyük sıkıntımız 12 oyuncumuzun sakat olmasıydı. Bu oyunculardan 6'sı geri döndü. 2 ya da 3'ü de önümüzdeki günlerde dönecek. Devre arasına kadar 11 oyuncumuzun tamamı geri dönmüş olacak. Dolayısıyla biz transferlerimizi, sakat oyuncularımızın geri dönmesi olarak düşünüyoruz. Eğer biz sezon başındaki kadromuzu devre arasında elimize alabilirsek ki şu anda %90 oranında alacak gibi gözüküyoruz. Bizim tekrar transfere ihtiyacımız yok. Sezon başında 'transfere ihtiyacımız yok, elimizdeki oyuncularla devam edelim' dedik. Lige de iyi başladık. İlk 4 maçta 8 puan aldık ama sakatlıklar belimizi büktü. Onları atlattıktan sonra problem yok" şeklinde konuştu.

        "BORCU ÖDEYEMEZKEN YENİ TRANSFER YAPMAK İÇERİDEKİ DENGELERİ BOZAR"

        Süper Lig'deki birçok kulübün finansal açıdan zor durumda olduğunu ifade eden Erol Bedir, "Transfer döneminde göreceksiniz. Yasağı olmayan kulüplerimizin de çok fazla transfer yapacağını düşünmüyorum. Sezon başında yapılmadığı için şimdi yapılsın deniliyor. Ülkemizin, kulüplerimizin içinde bulunduğu durum transfer yapmayı engelliyor. Diğer bir şey de kulüplerden 1-2 tanesi hariç, oyuncuların, teknik heyetin paraları ve diğer borçlarını ödeyemiyor. Ülkemizin, kulüplerimizin içinde bulunduğu durum da transferi engelliyor. Kulüplerimiz finansal açıdan çok sıkıntılı durumdalar. Böyle bir durumda kadrodaki oyuncular paralarını alamazken veya sıkıntı varken, yeni transferler yapıp oraya para harcamak içerideki dengeleri de bozar. Dolayısıyla ben devre arası transfer döneminde 1-2 kulüp hariç diğer kulüplerin aktif olacaklarını düşünmüyorum. Bizim de transfer yasağımız varmış ya da yokmuş hiç önemli değil. Aslında transfer yasağımız da henüz gelmedi. Biz de bir an önce gelsin diye çabalıyoruz. Eğer sakatlarımız tam dönerlerse ki dönecekler diye umuyoruz. Bu nedenle transfere ihtiyacımız yok. Hocamızın da düşüncesi bu yönde" ifadelerini kullandı.

        "MENSAH İÇİN TEKLİF YOK"

        Adı Beşiktaş'la anılan Mensah ile ilgili de konuşan Bedir, "Mensah bizde kiralık, bonservisi Atletico Madrid'de. Sezon sonuna kadar bizim oyuncumuz. Mensah'a bir transfer teklifi gelirse önce Atletico Madrid'e, sonra da Mensah'a gider. Bize de haber vermek zorunda değiller. Ancak devre arasında bir yere gitmesi söz konusu olursa, bir talep olursa o zaman bize gelme durumları olabilir. Bize de henüz böyle bir bilgi gelmedi" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa