Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Erkeklerin beden dili işaretleri!
        • 1

          BACAKLARI SİZE DOĞRU DÖNÜKSE...

          Eşinizin ya da sevgilinizin size karşı ilgi besleyip beslemediğini anlamanız için üst bacağının yönüne dikkat etmelisiniz. Eğer ki bacağının ve ayağının yönü size dönükse, sizinle yakından ilgileniyordur.

        • 2

          BU FİKİRLE İLGİLENDİĞİME EMİN DEĞİLİM

          Belki birlikte tatile gitme planı yaptınız ve bunu ona söylüyorsunuz. Eşiniz de kabul edercesine kafasını sallıyor ancak ellerini bu şekilde ağzına götürüyorsa, bu duruma biraz düşünceli yaklaşıyordur.

        • 3

          OMZUNUZA DOKUNUYORSA

          Eşinizle birlikte kalabalık bir yerde kutlama yapıyorsunuz ve siz tanıdık bir erkekle gülüşüp konuşurken arkanızdan gelip omzunuza dokunuyorsa "O benim, o yüzden uzaklaş" anlamına geliyor. Eşinize konuştuğunuz adamın yanında iltifat etmeniz veya muhabbete onu da dahil etmeniz, endişelenmesi gereken bir şey olmadığını kanıtlayacaktır.

        • 4

          AYNI HAREKETLER İYİYE İŞARET

          Siz kadehinizi tuttuğunuz an o da kaldırıyor. Siz sandalyenizde dikleşerek otururken aynısını o da yapıyor. Hareketlerinizin eşleşmesi çok iyi bir işarettir. Bazı insanlar sizi dikkatle dinlediğini göstermek için kasten böyle davranırken eşinizle aranızdaki hareket uyumu onun size fiziken de ne kadar bağlı olduğunu ve ihtiyacınız olan her an sizinle olacağını gösteren doğal bir işarettir.

        • 5

          BEN HALLEDERİM

          Bir başka çiftle birlikte akşam yemeğine çıktığınızda ya da finans danışmanınızla bir toplantı yaptığınız sırada eğer elini sizin elinizin üzerine koyuyorsa bu ortamda öne geçmek istediğini gösterir. Özellikle de konuşmanın çoğunu siz yapıyorsanız bu işaret, kendisinin de biraz söz hakkı istediğinin sinyalini verir.

        • 6

          ARTIK GİDEBİLİR MİYİZ?

          Eğer tüm vücudu olmasa da açısı kapıya doğru yönelmişse konuşmaya ne kadar hevesli görünürse görünsün kaçmaya hazır demektir.

        • 7

          GERÇEKTEN BUNALDIM

          Eğer eşiniz hızla veya yavaşça ensesine doğru dokunuyorsa bu çok baskı altında hissettiğini ve rahatlatılmaya ihtiyacının olduğunu gösterir.

        • 8

          ELLERİN CEPTE OLMASI İYİYE İŞARET DEĞİL

          Eğer eşiniz ya da sevdiğiniz ellerini ceplerinde tutuyorsa özel hikayelerinizi arkadaşlarına anlatmanızı istemiyordur.

        • 9

          ÜZERİNİ DÜZELTİYORSA

          Erkek, karşı cinse ilgi ve saygı duyuyorsa en tipik haliyle üstünü başını düzeltir. Buradaki mesaj size iyi görünmek istemesinden kaynaklanır.

        • 10

          KENDİLERİNİ RAHAT HİSSETTİKLERİNDE BUNU YAPARLAR

          Çoğu kadın hoşlanmasa da erkekler bacakları ayrık oturarak o ortamda rahat hissettiklerinin sinyalini verir. Burada aslına bakarsanız hem kendilerine hem de bedenlerine güvendikleri mesajını verirler.

        • 11

          KUR YAPMA BELİRTİSİ

          Erkeklerin konuşurken sakallarına dokunması kur yapma belirtilerinden birisidir. Nasıl ki kadınlar karşısındaki kişiye kur yapmak için saçlarıyla oynuyorsa erkekler de sakallarını karıştırır.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa