Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Erdoğan'dan İlker Başbuğ'a Afrin yanıtı

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, İlker Başbuğ'un sözleri ile ilgili olarak, "Afrin'i siyasete alet edenler beraber hareket ettikleri" dedi.

        KARDAK AÇIKLAMASI

        Erdoğan, Kardak'ta yaşanan krizle ilgili olarak, dün bir sıkıntı olduğunu ancak sıkıntı yaşanmadığını açıkladı. Yunan basınında yer alan haberlerde dün gece Kardak yakınlarında Türk botu ile Yunan botunun çarpıştığı ve Yunan botunun hasar aldığı iddia edilmişti.

        ŞEHİDE HACİZ İŞLEMİ

        Şehit Musa Özalkan'a yönelik haciz işlemiyle ilgili Erdoğan, "Talimat verildi bunu yapmak kimsenin haddi değil" diye konuştu.

        BAHÇELİ'DEN 'HACİZ' TEPKİSİ
        BAHÇELİ'DEN 'HACİZ' TEPKİSİ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de grup toplantısında şehide hacizle ilgili tepkilerini dile getirdi. Bahçeli, "Şehidimiz Musa Özalkan'a yönelik haciz girişiminde bulunulmasını derin bir üzüntü ile öğrendim. Adaletin yüz karaları, hukukun utanç kaynakları olduğunu açık seçik ifade ediyorum. Şehide haciz millete ihanettir. Şehit babalarının evlatlarının bayrağa sarılı naaşlarının hemen dibinde ağızlarından dökülen sözlere şahit oldukça duygulanıyorum." dedi.
        REKLAM
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa