Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirilme kararı

        Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Neslişah Düzyatan, Taruk Mengüç, Pınar Altuğ Atacan'ın da arasında bulunduğu ünlülerin sosyal medya hesaplarının çalınması davasında mahkeme tanık olarak çağırılan oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın zorla getirilmesine karar verdi. Mahkeme, tutuklu sanıklardan Veysel D. , ve Doğukan E.’nin adli kontrol uygulanarak tahliyesine karar verdi.

        Habertürk muhabiri Serdar Kulaksız’ın haberine göre, İstanbul 46. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Gökyar Ş., Veysel D., ve Doğukan E., cezaevinden sesli ve görüntülü olarak katıldı. Tutuksuz 18 sanıktan 7’si de duruşmada hazır bulundu.

        REKLAM

        ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ

        Mahkeme, şikayetçi Ayşe Neslişah Düzyatan adına celse arasında avukatının dilekçe sunarak şikayetten vazgeçtiklerini ve Engin Altan Düzyatan’ın tanık olarak dinlenmesinden vazgeçilmesi yönünde talepte bulunduğunu belirtti. Mahkeme tanıkla ilgili olarak talebin kabul edilmediğini ve kendisine SMS ile bilgi verildiğini söyledi.

        TAHLİYELERİNİ İSTEDİLER

        Duruşmada söz alan tutuklu sanıklar tahliyelerine karar verilmesini talep etti. Mahkeme, tutuklu 3 sanıktan Veysel D., Doğukan E.’nin adli kontrolle tahliyesine karar verdi. Diğer sanık Gökyar Ş.’nin tutukluluk halinin devamına hükmetti.

        ZORLA GETİRME KARARI ÇIKARILDI

        Mahkeme, usulüne uygun tebliğe rağmen duruşmada hazır olmayan tanık Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirme kararı çıkararak duruşmayı erteledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa