Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Enes Ünal Levante'ye imza attı - Futbol Haberleri

        Levante’ye kiralanmasıyla ilgili konuşan Enes, “Önce şaka yapıyorlar zannetin. Bana öncesinde kimse bir şey söylemedi. Sezon başlamışken transfer yapılabildiğini bilmiyordum. Daha sonra biraz düşündüm ve Levante’ye gelmeye karar verdim. Burada daha fazla gol atabileceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

        Maçlara hazır olduğunu belirten Ünal, “İspanya’da olmaktan mutluyum. Ülke değiştirmek kolay değil. Sadece İngilizce konuşabiliyorum ve İspanyolca bilmiyorum ama öğreniyorum. Her şey daha önce oynadığım Hollanda’dan çok farklı. Adapte olmayı deniyorum, bu benim işim” diye konuştu.

        Henüz çok genç olduğunu belirten Enes “Günden güne daha iyi olmak istiyorum. Oynamak ve gol atmak istiyorum. Futbolda ne olacağını kimse bilemez. Şu an sadece Levante’ye konsantre oldum” diye konuştu.

        REKLAM

        ENES ÜNAL NASIL TRANSFER OLDU?

        Villarreal forması giyen milli oyuncuEnesÜnal alınan özel bir izinle Levante'ye kiralandı.

        Villarreal Kulübünden yapılan açıklamada, Levante ileEnesÜnal transferi konusunda sezon sonuna kadar kiralanmasında anlaşmaya varıldığı bildirildi. Açıklamada, satın alma opsiyonu olmadığını ifade eden Villarreal Kulübü, 1 Ocak 2018'den itibaren 20 yaşındaki futbolcuyu geri alma hakkını saklı tuttuğunu kaydetti.

        Levante'nin yaşadığı sakatlıklar sebebi ile İspanya Futbol Federasyonu bu transfere özel izin verildiği belirtildi.

        Sezon başında Manchester City'den 15 milyon Euro karşılığı Villarreal'e transfer olanEnes6 lig maçında bir gole imza attı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa