Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Eljif Elmas, Fatih Terim ve Manchester City'nin kendisini istediğini açıkladı - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Fenerbahçe'nin bu yaz kadrosuna kattığı ancak sezonun ilk yarısında lisans çıkarmadığı Eljif Elmas, Fanatik'e röportaj verdi. Makedonya'da yılın genç futbolcusu seçilen Eljif, Avrupa'nın kulüplerinden teklif aldığını doğruladı. İşte Eljif'in röportajından öne çıkanlar

        • 2

          "Öncelikle Rabotnicki'ye çok teşekkür ederim, bana hep yardımcı oldular. Bana güvendiler ve büyük bir şans tanıdılar. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ettim. Çok maç oynadım ve epey katkı sağladım. İnşallah, o katkının kat kat üstünde performans sergiler ve Fenerbahçe’ye çok daha fazlasını veririm."

        • 3

          "Epey bir takım vardı beni isteyen. Fakat o günler geçmişte kaldı ve ben geçmişi konuşmayı çok sevmiyorum. Önemli olan bugün ve yarın. Şunu söyleyebilirim: İyi ki Fenerbahçe’yi seçmişim. Çünkü çok mutluyum."

        • 4

          "Fenerbahçe-Galatasaray, Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarını izledim hep, o derbilerle büyüdüm. Buraya gelmemdeki en önemli etkilerden birisi, o derbiler. İnşallah ben de artık o derbilerde oynayanlardan biri olacağım."

        • 5

          -Seni kimler istedi, söylemeyecek misin?

          "O bana kalsın"

          -Peki en azından İngiliz devleri var mıydı?

          "Evet"

          -Manchester City?

          "Evet..."

        • 6

          "Her yerde oynayabilirim' dedim ama, ‘En iyi olduğun yer neresi?’ derseniz; evet, Giuliano’nun oynadığı bölge... Futbol tabiriyle 10 numarayım yani... İkinci en iyi olduğum bölge de sol kanat."

        • 7

          "Fenerbahçeli yetkililer geldiler ve baya bir konuştuk. Yaklaşık 3 hafta boyunca hemen her gün görüşmeler oldu. Bu arada Fenerbahçe basketbol takımında oynayan Pero Antic de geldi. Bizim dükkanda; babam, ben, Pero Antic ve Fenerbahçeli yetkililer görüştük sürekli. Ve sonunda buradayım işte."

        • 8

          "Bizim dükkanda; babam, ben, Pero Antic ve Fenerbahçeli yetkililer görüştük sürekli. Ve sonunda buradayım işte."

        • 9

          "14 yaşındayken Bursaspor'la bazı görüşmeler yapıldı ancak sadece görüşmeyle kaldı. Çok küçüktüm. Sonrasında bir kez daha istediler, fakat ben Fenerbahçe’ye geldim."

        • 10

          "FATİH TERİM BENİ İSTEDİ AMA..."

          -Fatih Terim’in seni Türkiye Milli Takımı’na çok istediği söyleniyordu. Sen, Makedonya Milli Takımı’nda kaldın. Neler yaşandı? Resmi teklif geldi mi?

          "Evet, o dönem görüşmeler oldu. Teklifler geldi. Bu konuda her şeyle babam ilgilendi. Ve sonunda bir tercih yaptım."

        • 11

          "Yavaş yavaş olacak her şey... Daha çok gencim, çok büyük bir takımdayım, çok büyük oyuncularla beraberim. 18’e girdiğim için inanılmaz mutluyum. İnşallah 11’e girdiğim günler de gelecek yakında... O günler geldiğinde oyunumu da, Fenerbahçe’ye vereceğim katkıyı da göreceksiniz. Aykut Kocaman bana çok yardımcı oluyor. Hep yanımda... Ayrıca takımdaki büyüklerim de öyle..."

        • 12

          "Başakşehir, ilk yarıdan daha güçlü bir şekilde ikinci devreye girdi. Çünkü Arda Turan gibi önemli bir oyuncuyu transfer ettiler. O da ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu hemen gösterdi zaten Bursa’da attığı golle. Üç hafta sonra onlarla karşılaşacağız ve bu maç da çok zorlu geçecek. İnşallah tüm şartlar bizim lehimize gelişir ve biz o maçtan da galibiyetle ayrılırız."

        • 13

          "VAN PERSIE'NİN GİTMESİNE ÜZÜLDÜM"

          "Robin’in gitmesine çok üzüldüm. Çünkü o büyük bir yıldızdı. Tarihe bakılırsa, herkes onun ne kadar büyük bir yıldız olduğunu görür. Manchester United, Arsenal gibi devlerde, attığı bir çok gol var."

        • 14

          "Onunla çalışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. 6 aydır ondan çok şey öğrendim. Kadroya girmek elbette beni mutlu etti ama, onun gidişine de o kadar üzüldüm."

        • 15

          "Fenerbahçe dışında en çok dikkatimi çeken performans Cenk Tosun'a ait. O da gitti zaten İngiltere’ye. Onun gidişiyle Beşiktaş’ın hücum gücü biraz azaldı."

        • 16

          "Fakat yine de onların Alvaro Negredo gibi iyi bir oyuncusu var. Aynı katkıyı sağlayabilir. Genel anlamda şunu söyleyebilirim; Türkiye’deki oyuncuların büyük çoğunluğu, gerçekten de kaliteli."

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa