Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Elia'dan Fenerbahçe maçındaki golüyle ilgili tepki: "Golümü çaldılar" - Rams Başakşehir Haberleri

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Ülker Stadı'nda Medipol Başakşehir'i ağırladı. Mücadelenin son anlarında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

        Dakikalar 82'yi gösterirken Eljero Elia, Edin Visca'nın pasında Fenerbahçe ağlarını havalandırırken yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Ali Palabıyık bunun üzerine golü iptal etti ve VAR'ı bekledi. Ancak VAR sisteminde yaşanan arıza nedeniyle pozisyon tekrardan izlenemedi. Ali Palabıyık, VAR'dan faydalanamayınca yardımcısının kararına uyarak golü iptal etti.

        Mücadele 0-0'lık skorla tamamlanınca iki takım da 1'er puana razı oldu. Elia maç sonrasında bir paylaşım yaptı ve bu karara tepki gösterdi. Hollandalı futbolcu yaptığı paylaşımda "Yemin ederim bunun futbolla bir ilgisi yok. Golümü çaldılar." ifadelerini kullandı.

        İKİNCİ ARIZA

        Fenerbahçe'nin geçen hafta oynadığı Çaykur Rizespor maçında da bir arıza yaşanmıştı. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 75. dakikasında Riva'daki VAR Merkezi'nde yaşanan sorun nedeniyle sistem geçici olarak çalışmamıştı. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, dördüncü hakem ile konuştuktan sonra iki takımın kaptanlarına da VAR sisteminin devre dışında kaldığı bilgisini vermişti. Karşılaşmanın 79. dakikasında sorun giderildi ve VAR sistemi yeniden devreye girmişti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa