Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ’da çocuklar ve gönüllü vatandaşlar, tarihi Harput Mahallesi’nde çevre temizliği yaptı.

        Elazığ Eğitim ve Çevre Derneği 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Toplumsal farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi. Etkinlik çerçevesinde dernek üyeleri, çocuklar ve gönüllü vatandaşlar UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki tarihi Harput Mahallesi'nde çevre temizliği yaptı.

        Doğanın ve çevrenin önemine dikkat çeken Dernek Başkanı Murat Coşkun, “Doğada dönüşmesi zor olan kirleticileri, çöpleri ve atıkları topladık. Etkinliğimize çok sayıda katılım vardı. Etkinlik ile çevreye yönelik toplumsal farkındalığın artırılması hedeflendi” dedi.

        Çevrenin önemine değinen Elazığ Eğitim ve Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gür ise toplumsal farkındalığın artması hedeflenen bu tür etkinliklerin çok faydalı olacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa