Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3. Lig 1. Grup’ta ikinci yarıda yapılan transfer ve yakalanan yenilmezlik serisiyle kümede kalmayı başaran Elazığspor’un attığı 36 golde 17 futbolcunun imzasını bulunuyor.

        TFF 3. Lig 1. Grup’ta 39 puan ve ikili averaj farkıyla kümede kalmayı başaran Elazığspor, rakip fileleri 36 kez havalandırdı. Elazığspor'un bulduğu 36 golde 17 futbolcunun imzası bulunuyor. Ara transfer döneminde bordobeyazlı renklere bağlanan genç golcü Ömer Faruk Sezgin, rakip fileleri havalandırdığı 8 golle takımın en golcü futbolcusu olurken, Ömer Faruk’u 6 golle Yusuf Ensar Poyrazlı takip etti. Bu ikiliyi 3’er golle İzzet Topatar ile Fırat Ergün takip ederken, Muhammed Düzgüner, Yağızcan Erdem ve Emre Akgün 2’şer golle takıma katkı sağladı. Elazığspor adına rakip fileleri 1’er kez havalandıran isimler şöyle; Eray Berk Yıldız, Ahmet Ormanoğlu, Murathan Özen, Selim Enes Özeren, Cihan Canpolat, Abdullah İçen, Mesut Saray, Feyzullah Şahin Güneş ile Mücahir Çakır (kendi kalesine).

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa