Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Belediyesi personellerine Kamu İhale Kanunu eğitimi verildi.

        Elazığ Belediyesi, personellerinin donanımlarını artırmak için hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor. Katılımcı ve denetlenebilir olma hedefiyle çalışmalarına devam eden Elazığ Belediyesi, hizmet içi eğitim programları çerçevesinde personele yönelik 4734 Sayılı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi düzenledi. Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim, Elazığ Belediyesi Hazar toplantı salonunda gerçekleştirildi. Alanında uzman kişiler tarafından verilen iki günlük eğitimde, personele ilk gün kanunun içeriği anlatılırken ikinci günde ise örnek bir ihale komisyonu kurularak uygulamalı eğitim verildi.

        Ankara Kamu İhale Kurumu personelleri Tuğrul Atalay ve Mustafa Said Aşıkkaya tarafından verilen eğitimde, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu çerçevesinde ihalede genel hükümler ve uygulama ilkeleri, ihale usulleri, doküman hazırlama, teklif ve başvuruların sunuş şekilleri, doğrudan temin ve eİhale süreçleri anlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa