Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Belediyesi tarafından hizmete sunulan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi kentin çehresini değiştirdi. Ramazan ayında fuar ve kongre merkezi yaklaşık 200 bin kişiyi ağırlarken, ardından düzenlenen etkinlerle de binlerce kişiye ev sahipliği yaptı.

        Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıran projeleri arasında yer alan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, açılışının ardından şehre yepyeni bir soluk kazandırdı. Fuar ve Kongre Merkezi tam donanımlı yapısıyla sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmasıyla bir çekim merkezi olma yolunda ilerliyor. Bu çerçevede Ramazan ayı etkinliklerinde Fuar ve Kongre Merkezi yaklaşık 200 bin kişiyi ağırladı. Ramazan ayı etkinliklerinin ardından Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen bayram konserlerinde de binlerce kişiyle bayram coşkusu paylaşıldı.

        Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, bünyesindeki toplam 6 bin metrekare kapalı fuar ve sergi alanı, çok amaçlı salonları, toplantı salonu, fuaye alanı, restoran, kafeterya, ofisler, 145 araçlık kapalı, 42 araçlık açık otoparkıyla da tam kompleks yapı niteliği taşıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa