Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı kavgada, 2 şüpheli gözaltına alındı.

        Olay, dün merkeze bağlı Yunus Emre Bulvarı Celal Bora Parkı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park önünde S.Y. ve bir şahıs arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında şüpheli şahıs belinden çıkardığı silahı peş peşe ateşledi. S.Y. vücuduna gelen mermiler sonucu ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

        Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelinin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Yapılan detaylı çalışma sonrasında S.Y. ve C.A.A. isimli iki şüpheli teslim edildi. Kimlikleri teslim edilen şüpheliler kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa