Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ'da Suat Arslan'ın öldürüldükten sonra yakılması ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        Merkez Sürsürü Mahallesi'nde yaşayan ve 22 Kasım günü ortadan kaybolan Suat Arslan (31) ile ilgili polisin yaptığı araştırmada A.A. ve Ö.Ö. adlı 2 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin emniyette yapılan sorgusunda Suat Arslan'ın Sivrice ilçesine bağlı Duygulu köyü yakınlarında öldürülerek, cesedinin yakıldığını belirleyen polis, söz konusu adreste cesedi buldu. Fırat Üniversitesi Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından, cinayetle ilgili gözaltındaki 2 kişi bir kez daha sorgulandı. Bu kişilerin verdiği ifade doğrultusunda 3 kişi daha gözaltına alındı. Emniyette sorgusu tamamlanan 5 şüpheli bugün adliyeye sevkedildi. Akşam saatlerine kadar devam eden ifadelerden sonra 5 kişiden 4'ü tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıdı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa