Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ'ın Sivrice ilçesinde yaşayan dedesini ziyarete giden erkek hemşire İsmail Yıldırım (23), pencere kenarında durduğu sırada uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Yıldırım'ın cenazesi, bir süre sonra göreve başlayacağı Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

        Kent merkezinde yaşayan İsmail Yıldırım, dün Sivrice ilçesi Hazar Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan bulvarında oturan dedesini ziyarete gitti. Yıldırım'a iddiaya göre pencerenin yanında durduğu sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda kurşunların vücuduna isabet ettiği Yıldırım, ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne getiren Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  

        CENAZE, GÖREVE BAŞLAYACAĞI HASTANEYE GETİRİLDİ 

        Cinayet ile ilgili Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı araştırma başlatırken, saldırı da 10 el ateş edildiği tespit edildi. İsmail Yıldırım'ın cansız bedeni, otopsi için bir süre sonra hemşire olarak görev yapacağı, Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna getirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa