Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde meydana gelen 12 ayrı kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.

        Türkiye genelinde bir çok ilde olduğu gibi Elazığ'da da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde çok sayıda kaza meydana geldi. Bir çok ili bir birine bağlayan noktada bulunan Elazığ'da Emniyet ve Jandarma ekiplerinin yoğun mesai harcayarak bir çok sürücüyü uyarmasına rağmen çok sayıda kaza meydana geldi. Kentte meydana gelen 12 ayrı kazada, 6 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi de yaralandı.

        Ölümlü kazalardan ilki 19 Ağustos'ta ElazığBingöl Karayolu Kovancılar ilçesi Saraybahçe köyü mevkiinde meydana gelmişti. Bu kazada Veysel Başar idaresindeki 34 VL 9789 plakalı otomobil, park halindeki 21 BB 019 plakalı tıra çarpması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaşamını yitirmişti.Ardından meydana gelen diğer kazalarda da 1'i çocuk 3 kişi yaşamını yitirdi 35 kişi de yaralandı. Kazalardan birin de de Erzincan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hemşire olarak görev yapan 32 yaşındaki Aygül Kartal hayatını kaybetmişti.

        Komşu illerden Tunceli'de 1, Bingöl'de ise 8 kişi kazada hayatını kaybetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa