Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elaziz Belediyespor, sağ kanat mevkii için son olarak Niğde Belediyespor forması giyen Ali Akburç’la anlaşma sağladı.

        Yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor, dış transfer çalışmaları kapsamında son olarak TFF 2. Lig ekibi Niğde Belediyespor’da forma giyen Ali Akburç ile el sıkıştı.

        1988 Ankara doğumlu olan Ali, futbolculuğa Gençlerbirliği altyapısında başladı. Daha sonra Fethiyespor, Şanlıurfaspor, Hacettepe, Gençlerbirliği, Balıkesirspor, İnegölspor, Göztepe, Kırklarelispor, Sivas Belediyespor, Nazilli Belediyespor ve son olarak Niğde Belediyespor’da forma giyen Ali Akburç, kariyeri boyunca 315 resmi maça çıktı ve 72 gol attı.

        Transfere ilişkin olarak Elaziz Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımız son olarak Niğde Belediyespor forması giyen Ali Akburç ile anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimize hoş geldin diyor, Kırmızı Lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” denildi.

        İkinci etap bitti

        Öte yandan kırmızılacivertli ekip, Afyon’da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarına cumartesi günü itibariyle nokta koydu. Teknik heyet tarafından izin verilen futbolcular, 22 Ağustos’ta Elazığ’da toplanarak ligin ilk haftasında deplasmanda oynanacak Kemerspor 2003 maçı hazırlıklarına başlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa