Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Belediyesi personeline, "Etkili İletişim, Model ve Motivasyon" semineri verildi.

        Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Kalite Yönetim birimi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitimleri kapsamında belediye çalışanlarına “Etkili İletişim, Moral ve Motivasyon” semineri verildi. EğitimciYazar Hacı Ormanoğlu tarafından verilen seminer, Belediye Hazar Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Personele daha geniş bir vizyon kazandırmak ve verimliliği artırmak amacıyla düzenlenen seminere birim müdürleri ve belediye çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

        Daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla düzenledikleri seminerler ile vatandaşlara fayda sağlamayı hedeflediklerini belirten Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Enez, belirli periyotlarla düzenledikleri seminerlerin devam edeceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa