Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ (AA) - Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, olası yangınlara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.

        Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, hava sıcaklığının sürmesi nedeniyle özellikle piknik ve mesire alanlarında yakılan mangal ateşlerine dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

        Kontrollü yakılmayan veya söndürülmeyen ateşin tehlikeli sonuçlar oluşturabileceğine işaret eden Akmurat, rastgele atılan sigara izmaritlerinin çevreye bırakılan cam şişe ve benzer cisimlerin yangınlara sebep olabildiğini ifade etti.

        Akmurat, "Vatandaşlarımızdan bu hususlarda duyarlılık bekliyoruz. Ayrıca doğal yaşama ve çevreye ciddi zararlar veren, yangınlara sebep olan anız yakılması konusunda da duyarlı ve sorumlu davranmalarını bekliyoruz. Acil durumlarda 112'yi aramaları, ekiplerin müdahalesiyle mal ve can kayıplarını önleyecektir." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa