Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekin YALÇINKAYA/ELAZIĞ,(DHA)ELAZIĞLI tekvandocu Gülse Polat, Romanya´da gerçekleştirilen Dracula Open G2 puan turnuvasında birinci oldu.

        Elazığlı Milli tekvandocu Gülse Polat, 4-6 Kasım tarihleri arasında Romanya´nın başkenti Bükreş´te gerçekleştirilen Dracula Open G2 Puan Turnuvası´nda 57 kiloda yarışarak birincilik elde etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, "Çalışmalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Merkezi tesislerimizde yapan, aynı zamanda il antrenörlerinden Akın Keleş nezaretinde idmanlarını sürdüren Elazığlı milli tekvandocumuz Gülse Polat'ı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Kurumumuz olarak desteklerimiz Gülse ile beraber. Başarıların daim olsun Gülse" ifadeleri kullanıldı. (DHA) DHA-Spor Türkiye-Elazığ Tekin YALÇINKAYA

        2022-11-07 13:53:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa