Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ayrı odalarda bulundular... Tüyler ürperten detay!

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre önceki gün akşam saatlerinde Antalya'nın Aksu ilçesindeki yazlık evde uzman doktor 57 yaşındaki Gülşen Bulut ile 17 yaşındaki lise öğrencisi oğlu Uğur Bulut'un öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı.

        EL SVABIYLA KESİNLEŞTİ

        Cesetlerin bulunmasıyla birlikte polis evde titiz bir çalışma yaptı. Ayrı odalarda bulunan iki ceset üzerinde inceleme yapıldı. Anne Gülşen Bulut'un vücuduna 3 av tüfeği mermisi isabet etmişti. Oğlu Uğur Bulut'un ise kafasında bir mermi giriş izi vardı. Polis, Uğur Bulut'un yanında bir av tüfeği buldu. Yapılan incelemede bu silahın olayda kullanılan av tüfeği olduğu belirlendi. Uğur Bulut'un evde bulunan tüfeği kullanıp kullanmadığını tespiti için el svabı alındı. Yapılan inceleme de Uğur Bulut'un el svabında barut izi çıktı.

        CESETLER AYRI ODALARDA BULUNDU

        Olay akşamı eşi ve oğluna ulaşamayan M.B., komşularını arayarak yardım istemişti. Açık pencereden içeri giren komşular Gülşen Bulut'u bir başka odada ise Uğur Bulut'un cansız bedenini bulmuştu. Gülşen Bulut, Manavgat Devlet Hastanesi´nde görev yapıyordu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa