Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Mankenlerin çamur güreşi GALERİ - Turizm Haberleri

        Edirne'nin İpsala İlçesi'nde bu yıl 11'ncisi düzenlenen Çeltik, Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde Hollanda ve Rusyalı iki güzel manken, Çeltik tarlasına andıran çamurlu havuzun içine girerek birbirlerine el ense yapıp, güreş tututlar. Bu gösteri ise büyük ilgi gördü.

        Festivalin 2'nci gününde ilk olarak toplu nikah ve sünnet töreni düzenlendi. Törene İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, İpsala Çeltik Üreticileri Başkanı Ali Soydan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ardından ise Yağlı pehlivanlar Serkan Güldürün ve Soner Totu, sahnenin önünde hazırlanan özel piste güreş tuttular.

        GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        Bu sırada gösteri amaçlı Çeltik tarlasına benzetilen çamurlu havuzda güreş tutacak olan güzel mankenler Rusyalı Minte ve Hollandalı Elena, pehlivanları dikatle izledi. Pehlivanların güreşinin bitmesinin ardından iki güzel manken üzerlerindeki beyaz renkli şort ve badi ile sahneye çıktı ve peşrev çekerek halkı selamladı. Ardından ise çamurlu havuza girdi ve birbirlerine el ense çekerek gösteri güreşi tuttular. Çamurun içinde birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışan güzel mankenleri izleyiciler de alkışlayarak destekledi. Gösteri güreşini ise Çeltik Ağası Seçkin Şimşek sonlandırdı ve iki güzeli de galip saydı.

        Mesut HAN / EDİRNE (AHT)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa