Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm En iyi striptiz kulüpler burada GALERİ - Turizm Haberleri

        Prag, kelimenin tam anlamıyla bir masal kenti. Bozulmamış sokakları Art Nouveau, Barok ve Rönesans tarzlarının ışıldayan bir vitrini gibi; gerçeküstü görünüyor.

        Cezbedici dumanlı kafelerinde vakit geçirip kaldırım taşlı sokaklarında dolaştıkça kentin bunlardan çok daha fazlası olduğunu anlayacaksınız. Kafka'nın karanlık fabllarına ilham kaynağı olan kentin sokaklarında gezinirken saraylar ve müzelerin açık pencerelerinden yükselen Smetana ve Dvorjak nağmelerini duyunca büyüleneceksiniz.

        Çekler 11. yüzyıldan beri bira üretiyor. Bu içki, ülkenin kişisel tarihinde çok önemli bir yere sahip.

        GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        Eğer Prag'a gitmişseniz gece kesinlikle dışarı çıkın ve "charles bridge"den geçin. bir insanın çıplak gözle görebileceği en güzel şehir manzaralarından birine tanık olursunuz.

        ET SEVİYORLAR

        Prag mutfağının en belirgin yemekler etten oluşuyor. Özellikle de av etleri tercih ediliyor. İtalyan usülü pizzaları da lezzetli. Yanında mutlaka şarap tercih etmelisiniz. Ayrıca biraları ünlü bu şehirde siyah bira tavsiye ediliyor. Kola içer gibi rahat bir içimi olduğu söylenebilir.

        GECE NE YAPILIR?

        Turistik birçok klüpte İstanbul Gece Hayatı'na benzer geceler yaşabilirsiniz. Ayrıca Avrupa'daki en iyi striptiz kulüpler bu şehirde. Kaliteli caz müzik dinleyebileceğiniz yerler de burada mevcut.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa