Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Mersin Bayram'da doldu - Turizm Haberleri

        Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, 'Ramazan Bayramı'nda kenti 7 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğini, bunun yanında bayram sürecinde en az 20 bin kişinin de geceleme yaptığını açıkladı.

        Vali Güzeloğlu, Mersin Genç İşadamları Derneği'ni (MEGİAD) ziyaret ederek, burada işadamlarının sorun ve sıkıntılarını dinledi, kentte hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Yönetimin bir bütün olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, kamu, sivil ve özel herkesin bu anlayış içinde hareket ederek, uyum içinde çalışması gerektiğinin altını çizdi. Genç işadamlarının Mersin'i yönetim ve buna bağlı olarak gelişim sürecinde katma değer oluşturduğuna inandığını dile getiren Güzeloğlu, kentin çok büyük bir derinliği, zenginliği, kalkınma ve kullanılabilir anlamdaki dinamikleri bünyesinde barındıran bir kent olarak kendisini öne çıkarttığını anlattı.

        'Ramazan Bayramı'nda 7 bin yerli ve yabancı turistin tercihinin Mersin olduğunu açıklayan Vali Güzeloğlu, söz konusu bayram süresincede kentteki turizm işletmelerinde en az 20 bin kişinin de geceleme yaptığını ifade etti. Yatak kapasitesinin artmasıyla birlikte tüm bu rakamların da artacağını belirten Güzeloğlu, bu nedenle de kentin turizm altyapısının geliştirilmesi gerektiğini, kendilerinin de bu noktada çalışarak, oldukça önemli projelerin hayata geçirilmesini sağladıklarını söyledi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa