Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Teknolojide Lüks Dokunmatik çılgınlık bitmiyor. Hergün yeni bir cihazın gün yüzüne çıktığı bu alanda son buluş 'Teknolojik Sehpa'. - Teknoloji Haberleri

        Samsung Electronics, LCD panellerine kamera kullanmadan görme özelliği kazandıran PixelSense teknolojili yeni nesil Microsoft Surface’i tanıttı. Microsoft Surface’in ilk versiyonunun yenilenmesi ve Samsung’un ekran teknolojisinin birleşmesi sayesinde, üzerine koyulan parmak, el ve diğer nesneleri tanıyan geniş ve ince ekran kullanılarak dosya paylaşımı, ortak çalışma ve incelemeler yapılabiliyor.

        Samsung tarafından üretilen LCD panel ve yeni donanım ürünü, Samsung ve Microsoft’un yakın çalışmaları sonucunda geliştirildi. Samsung SUR40’ın en önemli özelliği, kurumsal müşterilere rekabette önemli farklılıklar sunması.

        ÖZELLİKLERİ

        PixelSense teknolojisi sayesinde LCD ekran üzerine koyulan parmak, el ve nesneleri tanırken, aynı anda 50’den fazla noktadaki dokunuşları algılayabiliyor. PixelSense ile ekrandaki pikseller ekrana değenin ne olduğunu algılarken; bu bilgi anında işlenip yorumlanıyor. Microsoft Surface yazılımı, kurumsal müşterilere son kullanıcıları için yeni bir bakış ve hisle birlikte doğrudan etkileşim ve birlikte programlama ilkelerine dayalı üst sınıf bir dokunmatik deneyim yaşatıyor. Ayrıca ticari uygulama geliştiricilerinin PixelSense’in geniş çaplı çoklu-dokunmatik ve nesne tanıma avantajlarından tam olarak yararlanabilmeleri için yeni versiyon Microsoft Surface SDK ve benzer Microsoft geliştirme araçlarını kullanmalarına olanak sağlarken, başka hiçbir platformda mümkün olmayan deneyimler sunuyor. 40 inç (102 cm), 1920x1080 piksel yüksek çözünürlüklü ve 16:9 formatındaki ekran, benzersiz bir çoklu-dokunmatik, çok kullanıcılı deneyimi sağlıyor. Ürün, AMD Athlon II X2 Dual-Core 2.9GHz işlemci ile eşleştirilmiş DirectX 11 destekli AMD Radeon HD 6700M serisi ekran kartına sahip. Ürün, Haziran ayı itibari ile Türkiye’de de satışa sunulacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa