Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mesut Özil FIFA 2011’e kapak oldu - Teknoloji Haberleri

        Futbol oyunu tutkunlarının vazgeçilmezlerinden olan FIFA serisinin 2011 versiyonunun (FIFA 11) demosu çıktı. Electronic Arts şirketi, EA Sports FIFA 11’in tamamen oynanabilir demosunun PlayStation 3 için PlayStation Store, Xbox 360 için Xbox Live Marketplace ve bilgisayar versiyonu için http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11 _pc_demo_EU.zip üzerinden indirilebileceğini duyurdu. Kaleci dahil sahadaki 22 futbolcunun da kontrol edilebildiği FIFA 11’de “360° Fight for Possession” özelliği ile adam adama pozisyonlarda hareket özgürlüğü artırıldı. Yeni “Pro Passing” özelliği ile kumanda hâkimiyeti, futbolcunun yeteneği, içinde bulunduğu durum gibi unsurlar pas isabeti üzerinde etkili olacak. FIFA 11 demosu, Real Madrid’in Estadio Santiago Bernabeu stadyumunda devresi 3 dakikadan hazırlık maçı yapmaya ve oyun içinde yaratılan videoların EA Sports Football World’e yüklenmesine de olanak sağlıyor.

        GELECEK AY SATIŞTA

        EA Sports FIFA Superstars oynamak için Facebook® adresini kullanan ve çeşitli başarılara ulaşan oyuncular, FIFA 11 demosunda oynamak için Arsenal ve Emirates Stadyumu’na da özel olarak erişebilecek. FIFA 11 Avrupa ve Asya’da 1 Ekim tarihinde, PlayStation3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo DS, PSP ve mobil cihazlar için piyasada olacak. Oyun Wii için ise Kuzey Amerika’da 4 Ekim’de piyasaya çıkacak. FIFA 11, 18 dile çevrilmiş olarak 51 ülkede satışa sunulacak.

        15 ÜLKEDEN 17 YILDIZ İLE SAHAYA ÇIKIYOR

        EA Sports dünyanın dört bir yanındaki FIFA 11 kutu ve reklamlarını süsleyecek olan futbolcu kadrosunu da açıkladı. FIFA 11’in Türkiye’deki Kaka olan kapak yüzü Almanya’da ise Werder Bremen’den Real Madrid’e transfer olan Mesut Özil olacak. 15 ülkeden 17 futbolcunun bulunduğu kadroda şu isimler yer alıyor: Kaka (R. Madrid), W. Rooney (M. United), P. Cech (Chelsea), K. Benzema (R. Madrid), H. Lloris (Lyon), Mesut Özil (R. Madrid), Adler (Leverkusen), G. Chiellini (Juventus), Iniesta (Barcelona), Tim Cahill (Everton), Dzsudzsak (PSV), R. Carvalho (R. Madrid), S. Semak (Zenit), V. Stocker (Basel), Carlos Vela (Arsenal), L. Donovan (LA Galaxy), Blaszczykowski (Borussia Dortmund).

        GAZETE HABERTURK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa