Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Avrupa'yı yenileyecek Türk! - Para Haberleri

        Kart sektörünün en büyük aktörlerinden biri olan Mastercard'ın tepesinde yönetim değişikliği yaşanıyor. MasterCard Güney Doğu Avrupa ofisi son çeyreğe önemli atamalarla giriyor.

        1999 yılından bu yana önce MasterCard İstanbul Ofisi Genel Müdürü, daha sonra da MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü olarak görev yapan Özlem Erçelen İmece, MasterCard Avrupa İnovatif Platformlar Başkanı olarak atandı. Özlem Erçelen İmece’den boşalan MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürlüğü pozisyonuna ise MasterCard’ın deneyimli yöneticilerinden Mete Güney getirildi.

        MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney

        Görevine 17 Eylül 2010 tarihinden itibaren MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü olarak devam edecek olan Mete Güney, 2005 yılından bu yana MasterCard bünyesinde Müşteri İlişkileri Direktörü olarak görev yapıyordu. Mete Güney, MasterCard’taki görevi sırasında başta temassız ödeme PayPass’ın Avrupa’da ilk defa Türkiye’de kullanıma sunulması olmak üzere bir çok projeyi başarıyla yönetti. Güney, Türkiye, İsrail, Malta ve Türki Cumhuriyetlerden oluşan MasterCard Güney Doğu Avrupa bölgesindeki 10 ülkenin başına geliyor.

        İMECE'YE BÜYÜK SORUMLULUK

        Özlem İmece Avrupa’da İnovasyondan Sorumlu Olacak

        Özlem Erçelen İmece, 1999 yılından bu yana MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü olarak uluslararası alanda gösterdiği başarıları, MasterCard Avrupa Inovatif Platformlar Başkanı ünvanıyla sürdürecek. MasterCard Türkiye ofisinin gelişmesine öncülük eden, Avrupa’da ve dünyada kartlı ödeme sistemlerinde bir çok “ilk”in öncelikli olarak Türkiye ve Güney Doğu Avrupa Bölgesinde uygulanmasını sağlayan Özlem Erçelen İmece, yeni görevinde MasterCard’ın yenilikçi çözümlerinin Avrupa’da uygulanmasından sorumlu olacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa